Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες αποτελούν ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό, μιας και μετατρέπουν άμεσα την ηλιακή ενέργεια σε ζεστό νερό και ικανοποιούν με αυτόν τον τρόπο τις ανάγκες κάθε ατόμου. Φανταστείτε πόσο μεγαλύτερο θα ήταν το κόστος σε ηλεκτρισμό, εάν το ζεστό νερό δεν καλυπτόταν από την μετατροπή αυτή που κάνει ο ηλιακός θερμοσίφωνας. Ο λογαριασμός του ηλεκτρισμού θα ήταν απλησίαστος και ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπου συνυπάρχουν αρκετά άτομα στον ίδιο χώρο (π.χ. μια πενταμελής οικογένεια). Η εξοικονόμηση χρημάτων λοιπόν μέσα από την εξοικονόμηση ενέργειας είναι δεδομένη, εάν φυσικά χρησιμοποιηθεί ο κατάλληλος ηλιακός θερμοσίφωνας που αντιστοιχεί στη χωρητικότητα και το μέγεθος του ηλιακού συλλέκτη που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες του καταναλωτή κάθε φορά.

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, η λιακάδα και το καλοκαίρι είναι άφθονα. Είναι κρίμα με τέτοιο κλίμα και με τόση μεγάλη ηλιοφάνεια όλο το έτος να μην υπάρχει η απόδοση που αναμένεται. Γι’ αυτό και χρειάζεται πάντοτε να εμπιστευόμαστε τους ειδικούς και στην περίπτωσή μας είναι συνετό να εμπιστευόμαστε την gold energy! Με την τεχνογνωσία μας και με την μακρά εμπειρία μας στο χρόνο, έχουμε αναδειχθεί σε αποτελεσματική και σταθερή δύναμη, αναφορικά με τους ηλιακούς θερμοσίφωνες, το boiler (μπόιλερ) στη Θεσσαλονίκη. Εδρεύουμε στο Καβαλάρι κι εξυπηρετούμε περιοχές όπως τα Λαγυνά, αλλά κι ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

Φροντίστε σήμερα ώστε να κάνετε σημαντική οικονομία, χωρίς να στερηθείτε ούτε το ζεστό νερό αλλά ούτε και τις σκληρά κερδισμένες οικονομίες σας. Στην goldenergy θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τον πιο αποδοτικό ηλιακό θερμοσίφωνα στη Θεσσαλονίκη, πάντοτε στις καλύτερες τιμές και με μοναδικές προσφορές. Εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία κι απολαύστε την άνεση που σας παρέχει ένας μοντέρνος, οικολογικός ηλιακός θερμοσίφωνας που έχει τη δύναμη να δημιουργεί θερμική ενέργεια χωρίς κόστος, χωρίς δυσκολίες, χωρίς κανένα εμπόδιο. Είτε βρίσκεστε στο Καβαλάρι, είτε στα Λαγυνά, είτε οπουδήποτε αλλού στη Θεσσαλονίκη, επικοινωνήστε μαζί μας και βρείτε την καλύτερη λύση για εσάς και το σπίτι σας!

Τα προϊόντα μας